Kellesz!

Szükségem lenne a segítségedre! A HVG szervezésében indított blogversenyen, a Goldenblogon, indul a backpacker.hu is. A szavazás meglehetősen egyszerű, be kell jelentkezni Facebook-kal, majd a “szavazok” gombbal tudod leadni a szavazatod. Ha bent hagyod a kis pipát, akkor megosztja az ismerőseiddel is, hogy szavaztál és hogy mire.

Miért írom ezt a blogot?

Terápia

Az utazás az egyik legjobb terápia. Sokan azt mondják, hogy nem megoldás az, ha elmenekülsz a problémáid elöl. Ezt én is így gondolom. Viszont szerintem könnyebb úgy megoldást találni, hogy egy másik szemszögből, egy kicsit eltávolodva figyeled a dolgokat.  Esetleg új tapasztalatokat gyűjtve, más megvilágítást kapnak az eddig megoldhatatlannak tűnő gondok.

Nincs para

Azt látom, hogy sokan félnek megvalósítani az álmaikat. Foglamuk sincs, hogy a kifogások, amiket felhoznak valójában egy érzésből erednek: a félelemből. Félünk egyedül lenni, kimozdulni a komfort zónánkból, félünk megismerni és tanulni, de legfőképpen rettegünk attól, hogy elbukunk.

Minden lehetséges

A backpacker.hu -val szeretem felhívni az emberek figyelmét, arra, hogy sokkal többre képesek, mint azt gondolják. Igenis el lehet utazni Balira, még hetven évesen is, képes vagy arra, hogy körbeutazd dél-Amerikát egy hátizsákkal, lehet egyedül nőként is bejárni Indiát. Minden lehetséges.

Szeretném ezt az üzenetet minél több emberhez eljuttatni, és ebben kellene a segítséged. A Goldenblog egy ugródeszka számomra, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet, a nyeremények nem nagyon érdekelnek. ( nem is tudom mi az:))

Előre is köszi a szavazást és a megosztást: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=5832 

FIGYELEM: Kétszer lehet szavazni, egyszer mobilról, egyszer meg PC-ről.

Screen Shot 2014-11-04 at 11.24.08

Még több kép az Instagramon

Kövess Instagramon