Ingyen szoba az Emiratestől

Az utolsó heteim otthon elképesztőek voltak. A sok búcsúra meg elintéznivalóra még 2 elődás is rájött. Az sem tette könnyebbé a dolgot, hogy ki kellett műteni a bölcsesség fogam. Mire a reptérre értem, már azt sem tudtam, hogy fiú vagyok e vagy lány. Annyit izgultam már addig, hogy a reptér már inkább rutin feladat volt. Nem gondoltam arra, hogy mi lesz, vagy mi volt, csak arra, hogy a gépen akarok lenni és aludni végre. Akkor még nem sejtettem, hogy az új életemben alvásnak nem igazán lesz helye.

DSC_0058_2-001

Az első megálló Dubaj volt. Nagyon vártam, hogy valóban igaz-e a hír, hogy lesz egy szobám Dubajban a hosszú átszállás miatt. Rövid időn belül már a transzfer buszon ültem, ami átvitt a közeli hotelbe. Nem hittem a szememnek. Ilyen hotelben nem lakom egy ideig, az biztos. Légkondis, fürdőszobás csodát kaptam, svédasztalos vacsorával és reggelivel. Soha egyetlen egy branddel sem voltam annyira megelégedve, mint az Emirates-szel.

Nos, akkor lássuk, mi kell ahhoz, hogy egy ilyen szállásod legyen:

Másnap reggel telefonon keltenek és a transzfer busz vár, hogy visszavigyen a gépedhez. Rövidesen már úton voltam Bangkok felé.

DSC_0072_2-001

DSC_0077_2-001

DSC_0078_2

DSC_0086_2

DSC_0083_2

 

 

 

Még több kép az Instagramon

Kövess Instagramon