HR Portál – Nem nyaralsz, ez most az életed

A Hogyan legyünk Digitális Nomádok előadásra látogatott el HR Portál is, majd egy gyors interjú után meg is jelent a következő cikk:

“Ez a gondolat alighanem tételmondata lehet a digitális nomád életformát választóknak. Hiába vannak éppen napsütötte tengerparton vagy éppen sivatagban, a munkát akkor is el kell végezni, hiszen az abból származó jövedelemből tartható fenn ez az életmód. A rutint tartja ebből a szempontból legfontosabbnak Vígh Bori, aki 2013-ban döntött úgy, hogy utazóként, majd internet nomádként szeretne élni. Ahogy nemrég Budapesten tartott előadásán elmondta, nem akart többet visszaútra jegyet venni….

Ami persze nem jelenti azt, hogy nem jár haza, de ezt akkor teszi meg, amikor kedve tartja, nem pedig szabadságának lejárta kényszeríti erre. Mint elmesélte, egy rövidebb, néhány hónapos utazással kezdődött, amire fizetés nélküli szabadságot kért. Már gyerekkorától kezdve szeretett volna eljutni Argentínába, a tangó hazájába. Itthon összegyűjtötte rá a pénzt, elsősorban spórolással, másodállással, tárgyak eladásával, illetve azzal, hogy visszaköltözött a szüleihez. Így három hónap alatt be tudta járni Dél-Amerikát. Ekkor még egy szoftvercégtől ment szabadságra, de rákapott az utazás ízére….” Katt ide a folytatáshoz
Ha szeretnél Te is digitális nomád lenni, katt ide. Ha pedig akár digitális nomád szeretnél lenni vagy “csak” a  helyfüggetlen élet és lehetőségek érdekelnek, kattints ide.

Még több kép az Instagramon

Kövess Instagramon