A tökéletes randi New Yorkban

Zavart nevetések, titkos összepillantások. Hirtelen elpirulások és véletlen egymáshoz érések.  A levegő csak úgy forrt főzés közben az új házigazdámnál. Egyike volt az olyan randiknak, amikor mind két fél pontosan tudja, hogy mi fog történni aznap este, hiszen annyira tombol a kémia a két ember között.
Az egyetlen hiba az volt az estével, hogy ez nem az én randim volt. Harmadikként tébláboltam a konyhában és próbáltam turmix gépnek álcázni magam.

Persze az elején még nem tudtam, hogy a lány, aki átjön milyen viszonyban van a host-ommal, így rákérdeztem, hogy honnan ismerik egymást. Amikor erre a kérdésre zavart csönd támadt, már sejtettem valamit. De amikor Kyle egy kis idő után kibökte, hogy “hegymászásról”, és a lány kacéran felnevetve azt mondta: “úgy is mondhatjuk”, már tudtam, hogy ez bizony egy második Tinder randi.
Nem tudom mikor voltam utoljára ekkora zavarban. Próbáltam nem útban lenni a couchsurfing hostom konyhájában, ahol édes hármasban főzőcskéztünk.  Azt hittem egy baráti összejövetel lesz taco evéssel. Minden erőfeszítésemmel azon dolgoztam, hogy láthatatlan legyek, ami azért részben sikerült is. Közben pörgött az agyam, hogy mi lesz ennek a szuper randinak a folytatása, hiszen sok privát hely nincs, az este megkoronázására.

Hamarosan azonban megjelent a szomszéd páros is szerencsére, így egy kicsit letehettem a gyertyát, de még mindig nagyon feszélyezett, hogy vajon lesz-e élő redtube ma este a szállásomon. A taco és a bor gyorsan elfogyott, és mi felmentünk a szomszédhoz ukulelézni egy kicsit.

A házban csak ők laknak, meg a tulaj, így egy kicsit olyan, mint amit az olyan sitcomokban látunk, mint a Friends vagy a Big Bang Theory. A szomszédok rendszeresen együtt vacsoráznak, gond nélkül be mennek egymás lakásába.

Ez volt az én szerencsém. Éjfél felé úgy döntöttem elindulok a kanapém felé, de a házigazdám és a lány (már eléggé összegabalyodva) követtek. Magatehetetlenül forogtam egy kicsit a lakásban, majd amikor magukra csukták az üvegajtót ( amin keresztül minden cuppogást lehetett hallani), akkor eldöntöttem, hogy inkább szívok egy kis friss levegőt. Ahogy kiléptem az utcára, ráláttam a szemközti lakásra, ahol nem fogjátok kitalálni mit csinált egy páros.Na még ez is…

Már értem a a Szex és New York című sorozat inspirációját. Utolsó reményemben, visszakopogtattam hát a szomszéd párhoz, nagyon reménykedve abban, hogy még nem estek ők is egymásnak. Szerencsére visszaengedtek egy kicsit.

Lényeg, a lényeg, a második szállásadóm egy kedves fickó, de azért figyelmesnek nem mondanám. Szerencsére a hétfői randi nem sikerült neki egy másik lánnyal, így csak egy estém volt kellemetlen a kettőből.

IMG_5468-1

Ilyenkor merül fel bennem, hogy vajon milyen referenciát kell neki adni a couchsurfingen? Úgy értem, adott szállást, meghívott vacsizni még az esernyőjét is nekem akarta adni, de hát nem biztos, hogy visszatérnék hozzá még pár napra. Na jó, természetesen pozitív referenciát kap, de itt azért ezt a sztorit meg kellett írnom:)

Még több kép az Instagramon

Kövess Instagramon