Rólam

Vigh Bori vagyok, a backpacker.hu szerzője. Nyolc éven át dolgoztam egy szoftver cégnél, social media managerként. Ez idő alatt rengeteget utaztam, 2013-ban, az utazásaim során eldöntöttem, hogy többé nem csak időszakosan, hanem életvitelszerűen szeretnék utazni. Elkezdtem felkészülni erre a nagy váltásra, ami több mint egy évig tartott, de közben lelkesen írtam a blogot az élményeimről. A 30. születésnapomat már Thaiföldön ünnepeltem, új életre készülve.

Az utazó-bloggeri éveim meghatározóak voltak az életemben, amikor a Backpacker Bori néven írtam és osztottam meg utazási tapasztalataimat. Ebben az időszakban arra vágytam, hogy másoknak is elmeséljem, hogy máshogy is lehet utazni. Meg akartam mutatni, hogy szabadon és könnyedén fedezhetjük fel a világot egy hátizsákkal, vagy akár az egész életünket átformálva, életformaként választva a nomád életet.

Azonban idővel éreztem, hogy az utazó-blog már kevésnek bizonyul számomra. Nem csak a városok, kultúrák és repülőjegyek izgattak, hanem az ötletek, közösségek és megoldások is. A saját társadalmunk határait kezdtem feszegetni és kutatni.

Ezért hoztam létre ezt az új oldalt, ahol a digitális nomád életformával kapcsolatban fogok széles spektrumban beszélni. Hiszen bennünk, a közösségünkben ott rejlik a közös vonás: a kíváncsiság és a nyitottság arra, hogy máshogy utazzunk, éljünk, dolgozzunk és kapcsolódjunk a világban.

Itt az oldalon megosztom majd az általam szerzett ismereteket, tapasztalatokat és inspirációkat, hogy segítsek neked is megtalálni az utadat a digitális nomád életben. Bízom benne, hogy ez az oldal ösztönző és támpontként szolgál számodra az életed átformálásában.

 

impact.com

Még több kép az Instagramon

Kövess Instagramon